Lo último:

Modele de unghii cu rosu si albastru

O Nouă nebunie în Arta unghiilor – strălucire metalică de oglindă. Pentru această Tehnică rapidă și ușoară se folosește un pigment, chrome, Care transformă Într-un mod spectaculos o unghie Neagră Într-o suprafață cu aspect métallique Care reflectă Cât se poate de Fidel totul în Jur. Hannah Weir ne arată Cât de ușor se poate obține în cazul unghiillor cu gel: designul géométrique al unghiilor va continua sa fie pertinent si in anul 2018. Si acest lucru nu este surprinzator deoarece tendinta minimalismului ramane a fi Dominanta – suntem obositi de stralucirea anilor` 90 si de glamour-UL DIN 2000. Cu toate acestea, daca nu va place sa aveti Mereu o manichiura perfectionista, puteti opta pentru nuantele mai aprinse. Pentru sfârşitul lui ianuarie am vrut Flori pe toate unghiile, ca să-mi amintească de Primăvara Care încă Era departe. Manichiura inramata nu i se potriveste chiar Oricui. Un astfel de design se priveste Frumos doar pe Unghii Lungi cu forma alungita sau migdalata. Manichiura cu gel este o soluţie perfectă pentru ACELE femei Care DIN diferite motive (fragilitate, factori mecanici) nu isi pot păstra unghiile Lungi. Pentru îndepărtarea unghiilor cu gel, este recomandat să Mergi la salon, mai ales Dacă ça începătoare, deoarece procesul este destul de Complex. Sunt toate Frumoase.

AM 08h0i si eu manichiura cu gel, e cu gel, nu, si mi-am Cam distrus unghiile. Poate OI fi eu mai sensibiloasa, Dar IMI plac tare mult unghiile cu gel, mai ales picturile. Toate cele bune! Pentru ca unghiile sa capete textura puloverului indragit, este necesar ca PE stratul de Oja gel sa se aplice un ornement cu ajutorul gelului si sa se fixeze Sub o Lampa cu raser UV. Dans calitate de utérine se vor alege nuante pastelate mate. Cam astea sunt. Pentru mai multe MODELE vedeţi pagina de Facebook a Salonului Bellessere sau albumul cu modele de Unghii de primăvară-vară, Link aici. Rosu, nud, Negru: acest trio de OJe de Unghii este inseparabil si, daca nu mai aveti vreuna dintre ele, in 2018 situatia va trebui Remedios neaparat. 4. modelele florale par foarte gingașe PE unghiile de Culoarea Roz-zmeură.

Acesta este un modèle parfait pentru primăvară. Prin urmare și ținutele pentru care veți opta ar trebui să fie de Culori aprinse și vaporoase. Paltonul sau cizmele nu se vor potrivi în acest caz. O Pereche de pantofii ușori, o jachetă DIN piele, o fustă ușoară de vară și o coafură cu bucle vor forma imaginea perfectă de primăvară. Anul 2017 ne aduce MII de idei in Materie de modele Unghii cu gel. De aceea, chiar ai de unde sa te inspiri. Incearca manichiura inramata, sau designul cu cioburi de sticla si poate ca anume ACEA idee manichiura ITI va fi PE plac in CEEA ce urmeaza. Noutatea in Materie de modele Unghii cu gel ISI sont originea dans Coreea de Sud si capata DIN ce en ce tot mai multa popularitate. Manichiura prezinta stilizarea unghiilor cu ASA numitele cioburi de oglinda si sticla, obtinute prin Aplicarea unor abtibilduri speciale ̧ folie de sup cu efect holographiques sau bucatele de pelicula. Dans rezultat, cioburile stralucesc in diferite Culori, iar nuanta va depinde de Culoarea ojei-gel. Anul trecut a fost memorabil prin manichiura Bubble, si, DIN fericire, aceasta tendinta nu a ramas cu noi mult timp. En 2017, exista cateva noutati in Materie de Unghii cu gel, INSA toate sunt caracterizate prin naturalete si eleganta.

3. acest modèle de Unghii va reuși să scoată la suprafață Latura sofisticată a oricărei femei. La începutul lui aprilie mi-am făcut ceva mai diferit, am ales să am o culoare diferită PE inelar. Şi cum tot am văzut Unghii Albe, mi-am făcut şi eu şi-mi place. AM adăugat şi nişte Flori colorate. 19. O Brad Frumos, ce bine arăți PE unghiile Mele! Dacă te-ai hotărât să Îţi Pui Unghii cu gel, trebuie să ţii cont de Naomi reguli, pentru ca acestea să arate bine timp îndelungat: manichiura in toate nuantele de Verde continua sa fie una DIN tendintele principale in Materie de Unghii.

Los comentarios están cerrados.

Scroll To Top